Leuk dat je meer over ons wilt weten!

Energie vergelijken

Met deze website bieden we iedereen de kans om 100% objectief energie te vergelijken met onze onze energievergelijker. Of je overstapt, en welke energieleverancier jij kiest, maakt voor ons dus echt niets uit. Het gaat er om dat jij ziet of je goedkoper uit kunt zijn en kunt overstappen als je dat wilt.

Doen jullie dat gratis?

Voor jou doen we dat helemaal gratis. Gelukkig krijgen we wel een vergoeding van leveranciers als jij besluit over te stappen. Het kost jou dus niets, en hierdoor kunnen wij deze website onderhouden, updaten en van recent nieuws omtrent de energiemarkt voorzien. Geloof ons, er zit best veel werk in!

Zijn jullie dan wel transparant?

Jazeker. De hoogte van de vergoeding die wij ontvangen wegen wij dus niet mee in het advies dat jij krijgt. Oftewel, als de leverancier met voor jou de beste prijs op 1 staat, dan is dat ook zo. Ook al verdienen wij meer bij een ander advies.

Ben ik rechtstreeks bij de energieleverancier niet goedkoper uit?

Energieleveranciers willen graag nieuwe klanten. Daarom willen ze graag goed scoren binnen de energievergelijkers. Hierdoor zijn de tarieven in deze tools laag en de welkomstpremies of cadeau’s hoog.

Kan ik echt zoveel besparen op mijn energierekening?

Hoeveel je kunt besparen op je energierekening hangt af van verschillende factoren:

  • tarieven huidige energieleverancier
  • hoe lang het is geleden dat je bent overgestapt
  • je energieverbruik
  • of je zonnepanelen hebt ja of nee

Dus bekijk snel hoeveel jij kunt besparen op je energierekening!