Wie is de Goedkoopste energieleverancier?

Veel mensen vragen ons wie nu de goedkoopste energieleverancier is. Daar kun je eigenlijk alleen maar achter komen door energie te vergelijken. Wie de goedkoopste is hangt namelijk helemaal af van jouw situatie, verbruik, regio enzovoorts Ontdek dus snel welke energieleverancier voor jou het goedkoopst is!

Bereken het nu!

meer over de goedkoopste energieleverancier

Goedkope energieleveranciers zijn vaak de nieuwkomers op de markt. Deze willen graag groeien en proberen daarom met lage tarieven veel nieuwe klanten aan te trekken. Over een paar jaar zullen ze dus waarschijnlijk weer wat duurder worden, maar zolang jij daar nu je vaste contract afsluit, heb je daar geen last van. De energie de ze leveren is vaak grijze energie. Omdat deze energie doorgaans goedkoper is dan groene energie kunnen ze goedkoper leveren.

Het zoeken naar de goedkoopste leverancier is nog een flinke klus. Zoals we eerder al aangaven hangt het van veel factoren af welke energieleverancier voor jou het goedkoopst is. Gelukkig houdt onze energievergelijker met al die factoren rekening. Hierdoor weet je dus zeker dat je echt de goedkoopste gaat vinden zonder dat je te maken krijgt met verborgen koste of addertjes onder het gras.

Veel mensen zijn toch huivering om over te stappen van energieleverancier. Vaak denkt men dat goedkoop wel eens duurkoop kan worden. Gelukkig zijn de regels de afgelopen jaren zo streng geworden,  dat je je dus geen zorgen hoeft te maken. Alle koste zijn transparant zodat je niet bang hoeft te zijn voor verborgen kosten of andere addertjes onder het gras.

De Autoriteit Consument en Markt heeft onderzoek gedaan naar de tevredenheid van overstappers.  De grootste groep overstappers is gewoon tevreden over hun overstap. Slechts 4% is na het overstappen minder tevreden dan voorheen.