1.2 miljoen mensen overgestapt!

In de periode 2016-2017 zijn ruim 1.2 miljoen mensen overgestapt van energieleverancier. Daarnaast groeit dit aantal nog steeds. Niet vreemd, als je ziet dat een gemiddeld huishouden enkele honderden Euro’s kan besparen. Daar kun je dus mooi een hoop andere leuke dingen voor doen. Des te langer je bij je leverancier zit, des te meer je doorgaans kunt besparen. Daarom loont het de moeite om regelmatig de vergelijker in te vullen.

Waarom kan het steeds goedkoper?

Omdat er geregeld nieuwe aanbieders van energie komen, komt er steeds meer concurrentie op de markt. Nieuwe aanbieders bieden een scherpe prijs om klanten te winnen. Bestaande aanbieders zijn dan weer genoodzaakt hun prijzen voor nieuwe klanten te verlagen. Hier kun jij dus mooi van profiteren!

Hoeveel kan ik besparen?

Hoeveel jij kunt besparen hangt van heel veel factoren af. Des te langer je niet bent overgestapt, des te meer je vaak kunt besparen. Daarnaast hangt het af van jouw verbruik, je huidige leverancier en nog een aantal factoren. Met onze energievergelijker kun je direct zien of, en hoeveel je kunt besparen!